Hirdetés

Horizon Zero Dawn - elkezdhetjük kitanulni az ellenfelek gyengepontjait

|

A Horizon Zero Dawn készítői két látványos videón mutatnak be két robotszörnyet, amikkel Aloynak szembe kell majd néznie a játékban.

Hirdetés

Ahogy közelítünk a Horizon Zero Dawn megjelenéséhez, a Guerrilla Games értelemszerűen egyre szabadabban mutatja be a játék egy-egy aspektusát, a küldetésekről kiadott fejlesztői naplók után pedig az ellenfelekről mesélnek, akiket le kell gyűrnünk a játék során.

Az első két, erről szóló videón a Thunderjaw és a Snapmaw fegyverzete és harci képességei mellett azt is ismertetik, mik a gyengeségeik és milyen különleges taktikákat érdemes bedobnunk ellenük. Igaz, a Thunderjaw elleni küzdelem mindenkinek beleéghetett az emlékezetébe a Horizon Zero Dawn első leleplezésekor, hiszen a vele való harccal zárult a 2015-ös E3-as bemutató. Egyébként az alábbi két gépszörny a keményebb ellenfelek közé tartozik majd a játékban, hiszen a 27-es kihívási szintű Thunderjaw az egyik leghalálosabb lény, a Snapmaw 20-as szintjével pedig nem sokkal kegyesebb nála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)