Hirdetés

Horizon Zero Dawn - könnyített mód és hibajavítások a legújabb frissítésben

|

A Horizon Zero Dawn könnyített módja azoknak szól, akik az akció helyett a sztorira szeretnének fókuszálni.

Hirdetés

Meg lehet kövezni, de régebben voltak olyan játékok, amikor én is inkább a könnyebb utat (értsd: cheat) választottam. Amikor nem sikerült legyőzni egy bosst vagy elakadtam egy pályarészen, inkább gyorsan áthaladtam rajta, hogy ismét a felfedezésre vagy a sztorira fókuszálhassak. Úgy tűnik többen is hasonló cipőben járnak, mint anno én, nekik viszont nem kell csalásokkal bajlódni, ennyivel szebb világot élünk most.

Azoknak a játékosoknak, akik csak a sztorira szeretnének fókuszálni és nem akarnak fejfájást egy ellenfél miatt, remek lehetőséget kínál a Horizon Zero Dawn "Story" nehézségi szintje, ami felfogható az "Ultra hard" mód ellenpólusaként. A sztori módban megnövekedik a sebzésünk, emellett az ellenfelek "szignifikánsan" kevesebbet sérülést fognak nekünk okozni. Ezt nem mi mondtuk így, hanem a fejlesztők, de nyilván mindenki érti, miről van szó, Aloy táposabb lesz, a robotok meg lufik, nagyjából ennyi.

 

Az 1.32-es patch nagyrészt olyan hibákat javít, amelyek a NewGame+ során kerültek a játékba, de a fejlesztők foglalkoztak azokkal a program bugokkal is, amelyek leállást okoztak.

A Horizon Zero Dawn alapjátékhoz november 7-én egy DLC érkezik, ami a The Frozen Wilds nevet kapta. A fagyos kiegészítőről részletesebben itt olvashattok, addig is lehet extra nehéz, vagy extra könnyű fokozaton élvezni a játék magával ragadó világát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)