Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - hibátlan teljesítmény sima PS4-en és Prón is

|

A DigitalFoundry srácai azonnal belemélyesztették karmaikat a Horizon: Zero Dawnba, és meglepő eredményeket láttak.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn most feladta a leckét minden AAA fejlesztőnek. A DigitalFoundry YouTube csatorna szakértői nekiestek a játék technikai elemzésének, és mindent rendben találtak. De mindent.

A játék néhány nagyon ritka és alig észrevehető pillanaton kívül szinte mindvégig tartja a 30FPS-t. Fölé ugyan nem megy, de ez bőven elég az élményhez, amibe nem rondítanak bele technikai hibák.

A PS4 Pro verzióban a fejlesztők nem elégedtek meg annyival, hogy 4K-ra rántották a felbontást, hanem emeltek a textúraszűrő minőségén is, így tényleg egy gyönyörű képet mutat, miközben a játék továbbra is tartja a varázslatos 30-as számot.

A fenti videóban a srácok részletesen kielemezték a játék és az azt mozgató Decima motor minden porcikáját. Akit érdekelnek a technikai finomságok, azok bátran nyomjon rá a lejátszás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)