Hirdetés

Horizon: Zero Dawn tesztek - megvan az év játéka?

|

Bár a megjelenésig még több mint egy hét hátra van, a kritikusok már most elmondták a véleményüket a Sony új üdvöskéjéről, ami a jelek szerint nagyon magasra teszi a lécet.

Hirdetés

Valószínűleg nem indul túl jól a hétfő reggel a Microsoft főhadiszállásán, néhány percce ugyanis lejárt az embargó, így a legnagyobb nemzetközi lapok már publikálták is a maguk Horizon: Zero Dawn tesztjét.

A Guerrilla Games PS4-exkluzív játékával kapcsolatban eddig csak abban lehettünk biztosak, hogy gyönyörű, de félő volt, hogy a Killzone: Shadow Fall alkotói nem tudják majd tartalommal megtölteni a világot. A jelek szerint erről szó sincs, egyesek a The Witcher 3-mal állították párhuzamba a robotdínós kalandot, és a pontszámok is jól mutatják, hogy ez a játék eléggé rendben van.

Polygon - 9.5/10

The Jimquisition - 9.5/10

IGN.com - 9.3/10

Forbes - 9/10

Hardcore Gamer - 9/10

GameSpot - 9/10

Eurogamer Italy - 9/10

Game Informer - 8.8/10

Destructoid - 7.5/10

Giant Bomb - 5/5

Természetesen már mi is nyúzzuk a játékot, hamarosan az élményeinkről is beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)