Hirdetés

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - pörgős launch trailert kaptunk

|

Ma jelenik meg a Horizon: Zero Dawn első sztori DLC-je, ami az eddig látottak alapján legalább olyan izgalmas lesz, mint az alapjáték volt.

Hirdetés

DLC-t még talán sosem vártunk annyira, mint most a Horizon Zero Dawn első kiegészítőjét. Ebben nem kis szerepe van annak, hogy az alapjáték az elmúlt néhány év egyik kiemelkedő címe volt, és nagyon szeretnénk minél több időt eltölteni a világában. Ma végre visszatérhetünk a cyberdinók közé.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds a mai nap folyamán fog elérhetővé válni, és természetesen szükség lesz hozzá a Horizon: Zero Dawn meglétére. Az ára 5990 Ft lesz, de aki rendelkezik PlayStation Plus tagságival az némi kedvezményt fog kapni.

A megjelenés napjára befutott az utolsó trailer is:

Ti le fogtok csapni a DLC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)