Hirdetés

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - megvan, mikor mehetünk északra

|

Az év egyik legjobb játékát letölthető csomagok teszik majd még jobbá, melyek közül az első, a The Frozen Wilds még idén megjelenik. Már a napját is tudjuk, mikor.

Hirdetés

Számomra az év eddigi legnagyobb pozitív csalódása volt a Horizon Zero Dawn, amiben 36 órára úgy elvesztem, hogy egy platina trófeával kerültem elő a végén. 

Hirdetés

Ha ti is hasonlóan kedveltétek, készüljetek november 7-ére, ekkor jön ugyanis a sztorit bővítő The Frozen Wilds DLC. A történet az alapjáték után játszódik, és egy eddig nem látott, északi, fagyos tájra fogunk ellátogatni, ahol új gépek és rejtélyek várnak minket. A Guerrilla nagyon rövid posztjában csak a dátumot árulta el, újabb részleteket nem, de a csapat azt ígérte, a megjelenéshez közelebb szót ejt majd mindenről, amit tudni kell. Addig meg aki előrendeli, kap egy PlayStation-ös avatart. Visszautasíthatatlan. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)