Hirdetés

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - 12 perces gameplay érkezett

|

Egy igen tartalmas videón nézhetjük meg a Horizon: Zero Dawn első kiegészítőjének egyik küldetését.

Hirdetés

A Killzone-trilógiáról elhíresült Guerilla Games igen nagy fába vágta a fejszéjét, amikor nekikezdett a teljesen más műfajt képviselő Horizon: Zero Dawn fejlesztésének, de a végeredmény minden várakozást felülmúlt és ma már bátran állítjuk, hogy a Horizon a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe. Hamarosan érkezik a játék első kiegészítője, a The Frozen Wilds, most pedig meg is nézhetünk belőle egy részletet.

Hirdetés

Korábban is láthattunk már felvételeket az új tartalomból, a legújabb, 12 perc hosszúsgágú videóban viszont a játék két dizájnere ül le, hogy teljes egészében megmutassák nekünk a játék Survivor című küldetését.

A Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds megjelenése november 7-én várható, viszont ha egyben szeretnétek az alapjátékkal együtt játszani, akkor érdemes megvárni a december 5-öt, amikor is megjelenik a Horizon Zero Dawn Complete Edition.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)