Hirdetés

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - tűzokádó ellenfelünk is lesz

|

A Horizon: Zero Dawn első kiegészítője, a The Frozen Wilds rengeteg új tartalmat kínál azoknak, akik már végeztek az alapjátékkal, például egy új ellenfelet, a Scorchert is.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Horizon: Zero Dawn fagyos kiegészítője, a The Frozen Wilds, amelyet a Sony már a Paris Games Weeken is igyekezett népszerűsíteni egy hangulatos trailerrel, a legújabb videóban pedig bemutatkozik egy vadonatúj, tüzes ellenfél. 

Hirdetés

A The Frozen Wilds kiegészítőben meglehetősen fagyos lesz a hangulat, de az új ellenségtípus, a Scorcher feltüzeli majd a hangulatot, hiszen ezeknek a fémbestiáknak a kedvenc támadása az, ha tüzet lehelhetnek Aloyra harc közben. A trailer nem csak a Scorcherek habitusából ad ízelítőt, de a Guerrilla Games tagjai is mesélnek arról benne, hogy mi inspirálta őket a farkasra emlékeztető lény megalkotásában. 

A Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds megjelenése november 7-én esedékes PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)