Hirdetés

Egy mobiljáték miatt a Sony nem tudja bejegyeztetni a Horizon Zero Dawn kiegészítőjének nevét

|

Ki gondolta volna, hogy a The Frozen Wilds névhez nagyon hasonló Frozen Wild már foglalt, és az Egyesült Államok hivatala ezért visszadobja...

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a nagysikerű PS4-exkluzív játék DLC-je, ami az alapjáték napsütötte tájainál fagyosabb helyszínekre kalauzolja el a játékosokat, azonban a tengerentúlon gondok akadtak a cím levédésével.

Hirdetés

Androidra és iOS-re is elérhető a Huuuge Games játéka, a Slots: Frozen Wild, ami egy félkarú rablós játék, és most úgy tűnik, eléggé keresztbe tett a Sony-nak. Az történt ugyanis, hogy a védjegyekkel foglalkozó United States Patent and Trademark Office visszadobta a japán vállalat kérelmét, mert a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds nagyon hasonló névvel rendelkezik, mint a Huuuge játéka, így pedig értelemszerűen nem lehet bejegyeztetni a félreértések elkerülése végett.

Egy névváltoztatás nyilván megszüntetné a problémát, azonban a kiadó már régóta ezen a néven promózza a Guerrilla Games alkotását, ami ráadásul november 7-én jelenik meg, tehát nincs már sok ideje a Sony-nak arra, hogy előálljon egy megoldással.

Szerintetek hogyan lehetne orvosolni ezt a dilemmát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)