Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - jöhet még három új előzetes?

|

Gyönyörűek az új trailerek, de már inkább a játékot vennénk a kezünkbe.

Hirdetés

Legutóbb azt mutattuk meg nektek, hogy még a Horizon: Zero Dawn teszteredményei is saját előzetest kaptak, most azonban három valóban teljes értékű új trailerrel rukkoltak elő a készítők. Csak szerdáig kell kibírni és végre kezdődhet a játék.

Nekem személy szerint eddig csak pár órányi rövidke kapcsolatom volt a Horizon: Zero Dawnnal, mivel én mentem el a tesztpéldányunkért és természetesen belekukkantottam, mielőtt könnyek között átadtam Mocsynak (illetve az igazság szerint úgy kellett róla lefejtenie az ujjaimat). Már ennyi idő alatt is egyértelművé vált, hogy a Guerrilla Games tényleg maradandót alkotott. Március elsején végre mindenki maga is megtapasztalhatja ezt, de addig is három új trailerben gyönyörködhetünk, amelyek a játékban bejárható nyílt világot, a craftrendszert és a fegyvereket, illetve a PlayStation 4 Prón élvezhető 4K-s látványvilágot emelik ki. Lessétek meg őket gyorsan!

A Horizon Zero Dawn megjelenés március 1-ére várható, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)