Hirdetés

Izgalmas pletykák kaptak szárnyra a Horizon Zero Dawn 2-ről

|

Elméletileg már javában dolgozik a Guerrilla Games a folytatáson, de nem ez az egyetlen új pletyka.

Hirdetés

Sejteni lehetett már korábban is, hogy a Horizon Zero Dawn sikere után a Sony és a Guerrilla Games folytatni fogja a kalandot, mivel voltak erre utaló jelek. Hivatalosan még semmit sem erősítettek meg ennek kapcsán, de ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor már sínen van a projekt.

Hirdetés

A VGC több forrásra hivatkozva is azt állítja, hogy készül a Horizon Zero Dawn 2, amit eredetileg még PS4-re akart kiadni a Sony, de időközben inkább a következő generációt célozták meg vele, tehát elvileg PS5-ös cím lesz. Sőt, ha minden igaz, akkor még egy harmadik részt is kaphatunk a jövőben, mivel már eredetileg is trilógiát akartak készíteni a Guerrilla fejlesztői.

A friss pletykák szerint a második felvonásban lesz valamiféle kooperatív lehetőség is, habár erről nem tudtunk meg részleteket. A szivárogtatók szerint már az első részbe is bele akarta csempészni a csapat ezt a játékmódot, de végül elállt a tervétől. Ennek ellenére annyira megtetszett a srácoknak az ötlet, hogy nekiláttak egy különálló kooperatív játékot fejleszteni, amelyik kronológiailag a két számozott epizód között foglalt volna helyet. Azt még a VGC sem tudta kideríteni, hogy ez a projekt milyen sorsra jutott, értesülései szerint viszont a folytatásban óriási bejárható területet kaphatunk, aminek következtében a játékos még nagyobb szabadságot élvez majd, ez pedig kifejezetten izgalmasnak hangzik. Természetesen ezek az értesülések egyelőre nem igazoltak, hiszen nem hivatalos forrásból érkeztek, így ennek megfelelően is érdemes kezelni őket.

Ti örülnétek, ha tényleg még két Horizon Zero Dawn érkezne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)