Hirdetés

Ha nem unod a Horizon Zero Dawn trailereket, íme még kettő

|

Újabb játékmenet-foszlányokat nézhetünk meg a Horizon Zero Dawn legújabb trailereiben, amik a ránk leselkedő veszélyek mellett a bejárható világ eddig ritkábban látott részeiből is adnak egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A játék megjelenése előtt két héttel eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag minden nap valamilyen új anyag lát napvilágot a Horizon Zero Dawn kapcsán, a Sony marketinggépezete pedig ma sem szüneteltette a szőnyegbombázást.

Ezúttal két új trailer érkezett, ezek közül az első a Guerrilla Games új játékában ránk leselkedő veszélyeket foglalja össze, ezek a felvételek pedig valószínűleg ismerősek lesznek azoknak, akik követték a játék fejlesztését. A másik, a felfedezhető világról szóló trailer viszont már egy fokkal érdekesebb és azt engedi sejtetni, hogy a Horizon Zero Dawn egy picit hasonlítani fog a Rise of the Tomb Raiderre. A második videón ugyanis azt láthatjuk, hogy Aloynak is bőven kell majd falakra másznia, köteleken csúsznia és barlangokban bukdácsolnia, ha minden, a nyílt világban lévő apróságot szeretnénk összegyűjteni.

Nektek a Horizon Zero Dawn melyik része tűnik a legérdekesebbnek? A sztori, a harc, vagy esetleg a nyílt világ felfedezése? Vagy egyik sem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)