Hirdetés

Horrorisztikus ellenfelek várnak ránk a Returnal új trailere szerint

|

A rejtélyes sztorit válogatott ocsmányságok színesítik.

Hirdetés

Minél több derül ki a Resogun, az Alienation és a Matterfall fejlesztőinek újdonságáról, annál jobban érezzük, hogy a színpompás harcok ellenére ez bizony nem egy vidám buli lesz.

A Housemarque sci-fi roguelike TPS-e eleve egy ismeretlen világba dobja az általunk irányított és összezavarodott űrhajóst, ráadásul az idegen környezet mindent elkövet annak érdekében, hogy hősnőnk fűbe harapjon. Még szerencse, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva - amely minden bizonnyal ki fog derülni a titokzatos sztoriból - Selene képtelen meghalni, és minden alkalommal újjáéled. 

A Returnal legújabb trailere azokra az undorító lényekre fókuszál, amik az életünkre törnek az idegen planéta felfedezése közben. Olyan fantázianevű szörnyeket lyuggathatunk majd ki, mint a gombaszerű Mycomorph, a sortűzzel válaszoló Automaton vagy a meglepetésszerűen támadó Gorgolith.

Hirdetés

Változatosabbnál-változatosabb bestiák várják, hogy lankadjon a figyelmünk, de ahogy a kedvcsinálóban is láthatjuk, Selene-t bizony nem kell félteni, odapörköl nekik. 

A Returnal április 30-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)