Hirdetés

Hospital Tycoon - Legyen saját kórházunk!

|

Gondolkoztatok már rajta, hogy milyen lehet egy kórházat irányítani, annak minden felelősségével együtt? Nos hamarosan bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

A Codemasters bejelentette, hogy a Deep Red Games által, Hospital Tycoon címen új játékot fejleszt, melynek révén minden játékos saját maga alakíthatja ki saját kórházát, hogy a legsikeresebben vegyék fel a harcot az emberek megmentése érdekében.

Bárki belebújhat az orvosok, vagy nővérek bőrébe, megismerve a dolgozók helyzetét a legkaotikusabb helyzetekben, és persze a nyugisabb pillanatokban is. Természetesen a karakterek egymással kapcsolatban állnak, így néhol viccesen alakulhatnak az események, míg a fő irányelv az, hogy milyen állapotban tartjuk kórházunkat.

A tervek szerint a játék 2007 tavaszán érkezhet meg a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)