Hirdetés

Hosszasan magyarázzák a Battlefield 2042 fejlesztői, hogyan lesz jobb a teljes játék a bétánál

|

Egy most megjelent blogposztban a béta tanulságairól, a változásokról, és a hiányzó funkciók pótlásáról beszéltek.

Hirdetés

Nem volt elragadtatva a Battlefield 2042 iránt érdeklődők közössége a játéktól az októberben lezajlott nyílt bétát követően. Hiába védekeztek azzal a fejlesztők, hogy ez egy néhány hónapos build, és sok mindenen javítottak azóta, a játékosok sérelmezték egyes, alapvetőnek gondolt funkciók hiányát, és a specialisták bevezetését is.

Hirdetés

Utóbbiak rendszere márpedig marad, sőt, öt további lehetőség közül választhatjuk ki a játékstílusunkhoz leginkább illeszkedő képességekkel és felszereléssel ellátott karaktert. Az EA DICE az ezzel kapcsolatos aggodalmakra válaszul elmondta, hogy a felhasználói felület újításai, az ellenfelek és társak különbözőségének növelése, a ping rendszer, és a játékbeli kommunikációs eszközök segítenek majd jó csapatmunkát kialakítani, illetve mivel még nem volt elérhető minden specialista, kár lenne messzemenő következtetéseket levonni.

A blogposztban meséltek arról, hogy megjavították a felvonókat, láthatjuk, ha gránát van a közelünkben, az Orbitalon 4 helyett 8 tank jelenik meg a PC-s, Xbox Series X|S-es és PS5-ös változatban, valamint változtattak a mozgáson, így lehet már mozgó tárgyakon átugrani, viszont az ugrás spammelése kidobott energia. Megígérték, hogy jobb lesz a teljesítmény, kevesebb a bot, javul a matchmaking, a felhasználói felület, és sok minden más. Akit részletesen érdekel, a linken mindent megtalál.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)