Hirdetés

Hosszú előzetesben mutatkozik be az Assassin's Creed Valhalla játékmenet

|

A Ubisoft most részletesen beszámol arról, hogy milyen tevékenységekkel üthetjük el az időt egy viking bőrében.

Hirdetés

Hogy mi történik egy vikinggel a menetrendszerű portyázás, fosztogatás és ivászat mellett? Erről nemrég mi is beszámoltunk nektek, hiszen Csirkének lehetősége volt felemelni a csatabárdot és a középkori Anglia meghódítására indulni, melyről meg is osztotta veletek a tapasztalatait egy kimerítő Assassin's Creed Valhalla előzetes keretében.

Most a Ubisoft is elmesél egy pár dolgot, hogy még inkább elkapjon minket a skandináv életérzés fejszével a kézben.

Hirdetés

A fejlesztőstúdió egy kifejezetten hosszú videóban regéli el, milyen mulatságok várnak minket Eivor bőrében. A kötelező rablóportyák mellett azért kifejezetten sok lehetőségünk lesz, hiszen a holló-klán fejeként nem pusztán a személyes gyönyöröket kell hajszolnunk, de kommunánk gyarapodásáért is mi felelünk.

Hogy pontosan milyen tevékenységekkel üthetjük el az időt, a minden eddig AC-játéknál brutálisabbnak ígérkező részben, arról ebben a videóban kaphattok pontosabb felvilágosítást:

Izgalmas, hogy eddig soha nem látott helyekről is hallhatunk, említés esik az aszaszinok és az Order of the Ancients szervezet szembenállásáról, de helyet kap majd a túlvilág és a spiritualitás is a kalandban, sőt egy ponton még az istenek világa, Asgard is feltűnik.

A mi részletes bemutatónkat itt találjátok, nézzétek meg ezt is, sok érdekességről és saját tapasztalatról szó esik benne:

Nektek hogy tetszik az Assassin's Creed Valhalla? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)