Hirdetés

Hosszú idő után a Valve lecseréli a Steam teljes képernyős módját

|

Hamarosan búcsút inthetünk a Big Picture módnak.

Hirdetés

Nemcsak belülről, hanem bizony kívülről is rengeteget változott a Steam a megjelenése óta eltelt évek során, 2012-ben pedig bekerült egy olyan funkció, amellyel konzolosabb kezelőfelületet varázsolhattunk a program számára. Ma már talán picit elavultnak is érződhet ez az úgynevezett Big Picture mód, amit valószínűleg nem is használtak túl sokan, így logikus lépésnek tűnik, hogy a Valve a tervek szerint lecseréli azt.

Hirdetés

Maga a Valve egyik alkalmazottja, egy austinp_valve néven tevékenykedő felhasználó erősítette meg a Steam fórumán, hogy a jövőben a Steam Deck kezelőfelülete fogja átvenni majd a Big Picture helyét. Azt még nem tudni, mikor kerülhet sor a cserére, de remélhetőleg az új UI-nak nagyobb sikere lesz, mint elődjének.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti milyen gyakran használtátok a Big Picture-t az elmúlt évek során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)