Hirdetés

Hot Lava - őrült ötlet a Don't Starve fejlesztőinek új játéka

|

Egy egészen érdekes ügyességi kalandjátékkal jelentkezik a Klei, amiben a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy ne érjünk a padlóhoz. Mert ugye tele van lávával.

Hirdetés

A Don't Starve hozta meg az igazi sikert a Klei Entertainmentnek és most ezt fel is használják, hogy egy újfajta ügyességi élményt hozzanak nekünk. A Hot Lava egy nagyon fura, belsőnézetes ügyességi kaland, amiben a feladat viszonylag egyszerű.

"A Hot Lava visszavisz gyermekkorod álmaiba. Újraélheted az izgalmakat, az élményeket, a káoszt. Utazz be távoli világokat az iskola folyosóitól a legsötétebb emlékeidig. Ebben a játékban szükséged lesz minden ügyességedre és kreativitásodra, hogy átkelhess a csalóka akadályokon. Bármit is csinálsz, ne érj a padlóhoz."

Ha valaki kíváncsi a játékmenetre, akkor a Klei feltöltött néhány WebM videót is galériájukba.

Az igazi meglepetés még csak ezután következik, ugyanis a Klei készül még valamivel, amit majd a PC Gaming Shown jelentenek be. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)