Hirdetés

Hot Wheels játékkal térnek vissza a Knockout City fejlesztői

|

A Mario Kart Live és a Knockout City fejlesztői egy nem mindennapi versenyjátékkal rukkolnak elő.

Hirdetés

A Mario Kart Live: Home Circuit és a Knockout City fejlesztői, a Velan Studios bejelentették, hogy már aktívan folyik az új játékuk, a Hot Wheels: Rift Rally fejlesztése. A hír azután érkezett, hogy nemrég megtudtuk, a kidobós játékuk hamarosan végleg búcsúzik tőlünk.

A Velan alkalmazottai sokat meríthetnek a korábbi játékaiból, a Mattellel való közreműködés pedig igazán különlegessé teheti a Rift Rallyt.

Hirdetés

Hasonlóan a Mario Kart Live: Home Circuithez, a Hot Wheels: Rift Rally is egy mixed reality játék lesz, így egy valós autót kell majd irányítanunk, és igazi pályát kell felépítenünk otthon, majd ebben versenyezni a verdára szerelt kamera segítségével. A szellemes Chameleon physical RC névre keresztelt autó digitálisan több 140-nél is több formát képes felvenni, olyan ikonokká tud átalakulni, mint a Twin Mill, a Bone Shaker és a Mach Speeder. A Rift Rally azonban nem csak klasszikusokat vonultat fel, teljesen új, korábban sosem látott Hot Wheels kisautók is helyet kapnak a játékban.

A játékban lesz kampány és stunt mód is, melyik más és más módon használják majd ki a helyszín és a kapuk adottságait.

A Hot Wheels: Rift Rally kétféle csomaggal várja majd az érdeklődőket. Lesz egy Standard Edition, ami 130 dollárba kerül, ebben megtalálható a Chameleon RC kisautó, két kapu (ezek magához a pályaépítéshez kellenek), továbbá egy töltőkábel. Ha valaki picit többet is fizetne ezért a mókáért, akkor ott van a Collector's Edition is, ez 150 dollárt kóstál, cserébe azonban egy fekete-arany díszítésű Chameleon RC kap benne helyett, továbbá a négy kapu és a töltőkábel mellé egy limitált kiadású McLaren Senna Hot Wheels kisautót is bepakolnak majd. A szoftver egyébként ingyenesen lesz letölthető.

A Hot Wheels: Rift Rally március 14-én fog megjelenni PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és iOS-re. Érdekes platformválasztás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)