Hirdetés

Hova fejlődik a játékipar?!

|

A DFC Intelligence kutatásai szerint a játék és az interaktív szórakoztatóipar jelenlegi, 28,5 milliárd dolláros állása a következő öt évben várhatóan 42 milliárd dollárra nő. Ebbe a kategóriába tartoznak konzolos, PC-s, valamint az online játszható játékok, no meg a PSP-hez és a Gameboy Microhoz hasonló mini, hordozható eszközök. A fenti cég elnöke úgy véli, hogy 2008-ra az olyan eszközök megjelenésével, mint a Microsoft Xbox 360-ja, a játékipar kinövi magát, és komoly riválisává válik a zeneiparnak. Mindebben űttörő szerepet vállalhat az, hogy egyre inkább az online kapcsolat lesz a fő cél, az összes platform esetében.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)