Hirdetés

Hova tűnt a Prey 2 a Bethesda honlapjáról?

|

Még áprilisban közölte a Bethesda, hogy a játék nem jelenik meg idén, azóta azonban még a honlapjukról is eltűnt.

Hirdetés

Amikor tavaly kihíreztük a Prey 2 E3 trailert, elég vegyesen reagáltatok rá, hiszen volt, akinek nagyon tetszett, illetve olyan is, aki szerint nem lett volna szabad így elrontani.

Azt persze azóta sem tudjuk, hogy milyen, hiszen nem jelent meg, de közben felröppentek olyan hírek, hogy kikukázták a játékot, majd rövid időn belül az is, hogy mégsem, csupán fejlesztőt váltott. Most azonban a Prey 2 úgy, ahogy van, eltűnt a Bethesda oldaláról. A cég szóvivője elmondta, hogy "még áprilisban jelentettük be a késést, de ahogy egyre többet beszéltünk a játékról, az lett célszerűbb, hogy a többi - készülőben lévő - címünkre fókuszáljunk".

A Bethesda tehát most éppen a The Elder Scrolls Onlineba fekteti az erejét, arról pedig semmi hír, hogy a Prey 2 számára ez mit jelent. Figyelembe véve a TES Online megjelenését, nem lepődnénk meg, ha egyszer majd azzal a hírrel találkoznánk, hogy next-gen konzolokra fejlesztik a Prey 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)