Hirdetés

How to Survive 2 megjelenés - ekkor támadják be a zombik a konzolokat

|

Közzétették a How to Survive 2 konzolos verzióinak megjelenési dátumát, nemsokára kezdetét veszi a zombiinvázió.

Hirdetés

A 505 Games és az Eko Software ma kiadott közleménye szerint How to Survive 2 idén februárban látogat el PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Pontos napot nem közöltek velünk, megírjuk nektek, ha végre közlik.

Az első epizód után 15 évvel játszódó How to Survive 2 Louisiana államba kalauzolja el a játékosokat, ahogy egy elég durva zombitámadást kell átvészelnünk. A túlélésre csak akkor lesz esélyünk, ha szorgosan elkezdünk alapanyagokat gyűjtögetni, fegyvereket, szerszámokat és menedékeket barkácsolni, valamint kapcsolatot kiépíteni a környéken felbukkanó karakterekkel. A rajongók nagy örömére az eredeti játékban megismert ikonikus szereplő, Kovac is visszatér a folytatásban. 

Társakra is szükségünk lesz a zombik ellen vívott elkeseredett harcunkban. Összesen 16 játékos érheti majd el a táborunkat, és egyidejűleg négyen játszhatunk együtt. Az előrendelők egyébként egy extra DLC-t is bezsebelhetnek, a játék ára pedig 15 euró lesz. 

A How to Survive 2 PC-n 2016. október 8. óta elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)