Hirdetés

How to Survive - túlélési kézikönyv zombiapokalipszis esetére

|

Megint egy zombis játék - sóhajt fel az, aki nem HP, de azért a How to Survive kicsit többet ígér az átlagnál.

Hirdetés

Az eddig megjelent zombis őrületek jelentős része igyekezett azzal ijesztővé válni, hogy mindenféle előzetes ismeretek nélkül dobta mélyvízbe a kezdő túlélőket. Ezzel a trenddel megy szembe az 505 Games gondozásában megjelenő How to Survive, amely gyakorlatias és korszerű ismeretekkel szeretné felvértezni játékosait a túlélésért való küzdelemben.

A játék legújabb trailere az oktató jellege mellett bepillantást enged a játék menetébe, mely egyértelműen a túlélés szükségét helyezi a középpontjába. Folyamatosan figyelnünk kell az élelemszerzésre, a fáradékonyságra és persze arra, hogy becsukjuk magunk után az ajtót. Aki pedig igazán naprakész akar maradni, az újabb és újabb fegyvereket tud majd összeeszkábálni, amitől a How to Survive már most egészen izgalmasnak tűnik. Főleg azok számára, akiket a State of Decay sem hagyott hidegen. 

A How to Survive október 23-án jelenik meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)