Hirdetés

How to Survive: Storm Warning Edition bejelentés - újgenerációs túlélőleckék

|

Az újgenerációs konzolokon is megtanulhatjuk az 505 Games és az EKO Software túlélőleckéit a How to Survive speciális kiadásában.

Hirdetés

A Diablo és Dead Island címek szerelemgyermekére emlékeztető, azoknál mégis sokkalta átlagosabb izometrikus túlélő-horror, a How to Survive sem kerülheti el, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözzön, miután más platformokra már megjelent.

Az 505 Games és az EKO Software a játék hivatalos Facebook oldalán ejtette meg a How to Survive: Storm Warning Edition kiadás bejelentését, amely természetesen magában rejti az összes megjelent bővítményt (a Heat Wave, a Kovac's Way, a Hello, My Name is Nina, az El Diablo, a One Shot Escape és a Barricade! DLC csomagokat), ezáltal új fegyverekkel, kihívásokkal, karakterekkel, szigettel, nehézségi fokozattal és játékmóddal látva el az alapjátékot.

A How to Survive: Storm Warning Edition valamikor ősszel jelenhet meg PlayStation 4 és Xbox One platformokra, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy mennyibe is fog majd kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)