Hirdetés

How to Survive: Storm Warning Edition - itt a PS4-es launch trailer

|

Ha minden a terv szerint halad, akkor nagyon rövid időn belül megkapjuk a How to Survive: Storm Warning Edition PlayStation 4-es kiadását.

Hirdetés

Az Eko Software túlélő-horrorja, a How to Survive az életben maradás gyakorlati oldalára koncentrált és bár nem rengette meg a műfaj alapjait, azért kellemes szórakozást biztosított, akár magyarul is. Ebből a mókából a jelenlegi generációs konzolok tulajai sem maradnak ki, a PlayStation 4-es tábor például egy hét múlva, november negyedikén tapasztalhatja meg, hogy milyen a Dead Island és a Diablo keveréke.

A How to Survive: Storm Warning Edition tartalmazza az összes megjelent bővítményt (a Heat Wave, a Kovac's Way, a Hello, My Name is Nina, az El Diablo, a One Shot Escape és a Barricade! DLC-ket), valamint új szigetekkel és túlélőkkel, továbbá a játékmenetre hatással lévő időjárási elemekkel (a tábortüzet eloltó esőt, a villámcsapásokat, viharokat, ködöt, lávát és mérgező gázokat) bővíti az alapjátékot. Lesznek vadonatúj kooperatív játékmódok is, az egyikben a menekülés kulcsának számító jármű megjavítása a cél, míg a másikban egy csapdákkal és barikádokkal megerősített táborban kell kihúznunk lehetőleg minél tovább. 

Ahogyan a korábbi bejelentésben olvashattátok, a How to Survive: Storm Warning Edition Xbox One-ra is megjelenik, egészen pontosan mától szerezhető be rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)