Hirdetés

HTC Vive - Európában még drágább lesz

|

A HTC Vive ára már az Egyesült Államokban is jóval az Oculus Rifté fölött lesz, nálunk pedig ennél is többet kell majd fizetni érte.

Hirdetés

Sokan már a 3-400 dolláros árra is húzták a szájukat, de azért a legtöbben teljesen elfogadhatónak tartották volna, ha ennyit kell kiadni a szemüvegekért. Aztán kiderült, hogy ennél jóvan drágábban juthatunk majd hozzájuk, hiszen míg az Oculus Riftért 600 dollárt kell letennünk az asztalra, addig a HTC Vive 800 dollárt kóstál majd.

Ezek persze az amerikai árak, így a világ különböző pontjain más-más összegeket kérnek majd el a headsetekért. Mivel a Vive előrendelése holnap indul, a HTC most egy blogbejegyzésben árult el néhány dolgot a rajtról, többek közt azt is, hogy mennyibe kerül majd az eszköz az egyes régiókban. A dollár-euró 1:1 arányú átváltásával már egyébként is rosszul szoktunk járni, de most még erre is rátettek egy kicsit.

Bár itthon hivatalosan nem kerül forgalomba az eszköz, Európa többi országában egységes áron forgalmazzák majd, méghozzá 899 euróért., ami barátok közt is 280 ezer forintnak felel meg. Ennyiből már egy elég combos gamer PC-t ki lehet hozni tokkal vonóval, GTX 970-nel együtt. A HTC Vive-ot egyébként április 5-én kezdik el kiszállítani az előrendelőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)