Hirdetés

Így lesz vezeték nélküli a HTC Vive

|

A HTC bejelentette az első hivatalos kiegészítőt, aminek köszönhetően soha többé nem fogunk felbukni a kábelekben.

Hirdetés

Ma rántották le a leplet a Vive legújabb kiegészítőjéről, arról a 220 dolláros adapterről, ami egy csapásra vezeték nélkülivé varázsolja a headsetet.

Az eszköz egyelőre csak nagyon limitált számban érhető el Kínában, és egyelőre nem is tervezik, hogy világszerte piacra dobják az adaptert. Természetesen most is bárki előrendelheti, de előnyben részesítik azokat, aki egy gyári számot is mellékelnek a rendelés mellé.

Alvin Graylin, a Vive kínai regionális elnöke szerint az headset teljesítményben nem fog különbözni a vezetékes verziótól, de praktikussága miatt még nagyobb játékélményben lehet részünk. Az azért tényleg hatalmas plusz, ha nem kell folyamatosan babrálni a kábelekkel, és attól rettegni, mikor esünk hasra. A fenti videóban használat közben vethettek rá pillantást.

A headset az adapterbe épített akksival nagyjából másfél órát bír majd, de a későbbiekben nagyobb, tovább tartó csomagokat is szeretnének hozzá árulni.

Az előrendelés péntektől már elérhető Kínában, de a szállítást csak 2017 első negyedévében kezdik csak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)