Hirdetés

The Elder Scrolls: Blades - már a megjelenés előtt kipróbálhatjuk

|

A Bethesda legújabb bejelentésének hála már tudjuk, mikor vihetjük el egy próbakörre a legújabb mobilos The Elder Scrolls játékot.

Hirdetés

A tavalyi E3-n bejelentették az ikonikus The Elder Scrolls-széria legújabb felvonása mellett a sorozat első kifejezetten mobilos mellékágát is. A Blades alcímet viselő játék bár már kipróbálható volt mind az ottani eseményen, mind az Apple Keynote rendezvényén a nyilvánosság számára, azonban nem túlzottan sok információ került ki róla.

Hirdetés

Ez nemsokára változni fog, ugyanis a Bethesda a napokban jelentette be, hogy a közeljövőben lehetőség lesz kipróbálni a játékot egy zárt béta során, valamint egy korai hozzáférésű időszak keretei között. A végleges játék összes funkciója elérhető lesz majd mindkét időszak alatt. Érdemes még megjegyezni, hogy a bétateszt csak iOS készülékeken lesz elérhető, és szigorú titoktartási megállapodáshoz lesz kötve. A pontos időpontról még nincsenek infók. A tavasszal érkező korai hozzáférés viszont már az összes mobilplatformon elérhetővé válik, valamint nem lesz titoktartáshoz kötve, és az összes itt elért játékbéli eredményünket átvihetjük majd a végleges játékba is.

A Fallout Shelter után a Blades már a Bethesda második komoly próbálkozása lesz a mobilos piacon. Kíváncsian várjuk, hogy vajon ez a cím is hasonló sikereket ér-e majd el. Titeket mennyire csigázott fel eddig a Blades? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)