Hirdetés

Hue - a 2019/02-es GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban az elmúlt évek egyik legjobb puzzle-platformer játékát csaptuk a GameStar mellé.

Hirdetés

Februárban nem lesz hiány ütős AAA címekből, ezért arra gondoltunk, hogy valami könnyedebb teljes játékkal kedveskedünk az olvasóknak.

Hirdetés

Na nem mintha a Hue lenne a legvidámabb játék a földön. A rengeteg díjat bezsebelő indie cím egy kifejezetten szívszorító történetet mesél el, pazar látvánnyal és fantasztikus zenével.

A játékban a színek segítségével kell megoldanunk egyre bonyolultabb fejtörőket, és átjutni különböző ügyességi platformer részeken. A fejlesztők persze odafigyeltek arra, hogy a színvak játékosok se maradjanak ki a mókából, a villogó dolgok kedvelőinek pedig ott az RGB LED támogatás, így az egész PC-nk fényárban úszhat játék közben.

A játék inkább csak számotokra lesz megterhelő a fejtörők miatt, a PC-tek számára egyáltalán nem. A futtatáshoz legalább Windows XP operációs rendszerre, egy Intel Core 2 Due E4300-as processzorra, 2 GB RAM-ra, egyy GeForce GT 610 vagy Radeon HD 6450-es videokártyára, és mindössze 400 MB szabad helyre lesz szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/02-es számát 2019. február 15. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)