Hirdetés

Human Element - ez a zombis játék sem ingyenes többé

|

Új kiadóhoz került a zombis túlélőhorror, így a fizetési modellt is meg kellett változtatni. Fizess, ha túl akarod élni az apokalipszist!

Hirdetés

Több mint két éve nem igazán hallottunk az egykori Infinity Wardos Robert Bowling belsőnézetes túlélőhorror játékáról, amely megpróbálja majd összemosni a játékot a valósággal. A csapatnak most komoly döntéseket kellett meghozni, amelyek nem csak a fizetési modellre, hanem minden bizonnyal a játékmenetre is hatással lesznek.

A Robotoki még májusban jelentette be, hogy a Human Element a Nexon felügyelete alatt és finanszírozásával készül, nemrég azonban elváltak az útjaik, így a csapatnak új kiadó után kellett néznie. Szerencsére találtak is egy lelkes mecénást, akinek kilétéről csak decemberben rántják majd le a leplet, de a váltással érkező módosításokat már most bejelentették.

Bowling elmondta, a játék free-to-play voltával nem tudták volna kihozni belőle a maximumot, ezért a kiadóval úgy döntöttek, hogy inkább prémium játékként folytatják. A váltás miatt sajnos néhány munkatárstól is meg kellett válniuk, de a csapat továbbra is gőzerővel dolgozik a játékon, amely a tervek szerint 2015 novemberében kerül majd elénk. Ahogy többet tudunk, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)