Hirdetés

Bezárt a Robotoki, kétséges a Human Element sorsa

|

Robert Bowling fejlesztőstúdiója, a Robotoki bezárta kapuit. Már csak a zombis játékának túléléséért küzdenek.

Hirdetés

Sajnálatos bejelentést tett ma Robert Bowling, aki kénytelen volt bezárni stúdióját. Ez a zombi apokalipszises játékok rajongóinak szomorú hír, hiszen így egy ígéretes projekt kerülhet a süllyesztőbe.

„Ezen a héten a Robotoki Stúdió beszüntette működését, a Human Element fejlesztése pedig szünetel” – olvasható Bowling nyilatkozatában. „Már komolyan tárgyaltunk egy új kiadóval a játék prémium verziójának megjelentetéséről, de sajnos nem tudtam tovább magam finanszírozni a projektet a megállapodás megszületéséig.”

A Human Element eredetileg egy ingyenesen játszható cím lett volna és 2015-re tervezték a megjelenését. Akkor még a Nexon vállalta a kiadást, de később a két fél úgy döntött, hogy nem folytatják a közös munkát, mivel a Robotoki inkább irányt váltott, és dobták a F2P ötletet.

Reméljük, hogy megmenekül a projekt, ami egyébként egy zombi apokalipszis után 35 évvel játszódik, és a katasztrófa utáni élet emberi oldalát igyekszik bemutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)