Hirdetés

Human Resources - az ígéretes stratégia a süllyesztőben

|

A Planetary Annihilation fejlesztői egy újabb grandiózus projekttel álltak elő, de a játék sajnos már sosem fog elkészülni.

Hirdetés

A Human Resources nagyon jól nézett ki. Lettek volna benne robotok és hatalmas szörnyek, de ennek ellenére sem sikerült a Kickstarter kampány. Az RTS-ből már nem lesz semmi, legalábbis úgy biztosan nem, amilyennek az első verziót tervezték.

Pedig az Uber Entertainmentnek már volt tapasztalata a Kickstarterrel, amikor sikerült 2 milliót összekalapoznia a Planetary Annihilationre. Ezúttal is igyekeztek minél több videóval megmutatni, hogy mire készülnek, és rengeteg jól hangzó tervet írtak ki a projekt oldalára, de ez úgy tűnik nem volt elég, így a kampány sikertelenül ért véget.

A fejlesztők egyelőre visszavonultak, de annyira izgalmasnak érzik a Human Resources világát, hogy megtesznek majd mindent, amit csak tudnak, hogy feltámasszák a játékot valamilyen formában. Az már biztos, hogy olyan grandiózus nem lesz, mint az első változat lett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)