Hirdetés

Humanity - furcsa tömegharcokat hoz ez az új PS4-exkluzív játék

|

Egészen különleges trailerrel mutatkozott be a Tha és az Enhance közös alkotása, amiben rengeteg emberek esik egymásnak.

Hirdetés

Ha PlayStation-exkluzív játékokról van szó, akkor általában nagy stúdiók első osztályú alkotásaira asszociál az ember, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy nincsenek kisebb volumenű címek ezek között. Itt van például egy vadonatúj alkotás, ami eléggé bizarr kalandokat ígér.

Hirdetés

A Sony leleplezett egy vadonatúj exkluzívot, a Humanityt, ami a Tha Ltd. és az Enhance közös munkája. A bejelentés mellé érkezett trailer alapján valamiféle logikai feladványokra épülő játékról van szó, amiben seregnyi emberek menetelnek össze-vissza mindenféle szürreális környezetben. Sőt, néha még egymásnak is esnek a különböző csoportok, szóval úgy tűnik, a gondolkodás mellett a harcnak is komoly szerepe lesz ebben az egészben.

Egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2020-ban érkezik meg a Humanity kizárólag PlayStation 4-re, és akár PSVR-ral is játszhatjuk majd.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)