Hirdetés

Új fejlesztői videónaplót kapott a Humankind

|

A Civilizationnél is Civilizationebb stratégia készítői nem csak a levegőbe beszélnek, a videóban néhány ingame részlet is elcsíphető.

Hirdetés

A tavalyi Gamescom keretében leplezte le a Sega a Humankind névre keresztelt 4X-es stratégiáját, amelyet az Amplitude Studios fejleszt. Már akkor kihangsúlyozták, hogy nem egy szimpla Civilization klónnal kell számolni, bár természetesen az alapkoncepció nem újdonság: a bronzkortól a modern időkig kell terelgetnünk az emberiséget, viszont itt állítólag sokkal átfogóbb megközelítésre lehet számítani annál, hogy csupán egy népet kelljen sikerre vinni a többi rovására.

Hirdetés

Mostantól az Amplitude Studios kéthavonta mutat meg egy-egy újabb fejlesztői videónaplót, amelyben nem csak a csapat vezetői, de a különféle területekért felelős egyéb kollégák is szót kapnak. A most érkezett első videóban egy általánosabb felvezetést kapunk, szó esik arról, mit szeretnének elérni a játékkal, mik voltak az induló koncepciók és hogyan tervezik mindezeket átültetni a gyakorlatba.

Közben viszont szerencsére kapunk egy adag koncepció-képet és a játék jelenlegi állapotából származó betekintőt is, szóval nagyjából lehet látni, mire számíthatunk. Elsőre mondjuk olyan nagyon nem távolodik el a megvalósítás attól, mint amit a legutóbbi Civilizationben megtapasztalhattunk, de állítólag a játékmenet lesz igazán egyedi.

A Humankind pontos megjelenési dátuma még nem nyilvános, de azt ígérik, mindenképpen kézhez kaphatjuk idén. A következő fejlesztői naplóban pedig a grafika és a környezet megalkotásáról lesz szó a különféle növényzetektől a magasságok kezeléséig - ha a kéthavi megjelenéshez tartják magukat, április közepére várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)