Hirdetés

Kilenc ingyenes játékra csaphattok le most egyszerre!

|

Többek között az Alan Wake's American Nightmare és a Limbo is ingyenesen letölthető néhány napig a Humble Store-ban.

Hirdetés

Ha éppen nem azon tanakodtok, hogy mivel üthetnétek el a hétvégét, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a Humble Monthly Trove oldalára, ugyanis 9 játékot tettek teljesen ingyenessé, melyek között kiemelkedő darabokat is találni.

Hirdetés

A Humble Monthly Trove alapvetően egy előfizetéses szolgáltatás, melyben egy havidíj ellenében férhetünk hozzá egy seregnyi ingyenes játékhoz, azonban a Humble Bundle új akciójában kilenc játékot bárki letölthet holnapig.

A játékok között találhatunk pár igen jó darabot is, mint pl. az Alan Wake's American Nightmare (érdemes lehet belenézni, ha szeretnétek lélekben rákészülni az éppen most születő tévésorozatra) vagy a Limbo. A játékok teljes listája a következő:

Alan Wake's American Nightmare
Limbo
Uurnog
Fortune 499
Tiny Echo
Cat Girl Without Salad: Amuse-Bouche
Arawkanoid
Thor.n
Crescent Bay

Egyébként maga a Humble Trove folyamatosan bővül, szóval ha tetszik a szolgáltatás ötlete, akkor a többi cím között is érdemes lehet kutakodni, hátha találtok pár dolgot, ami komolyabban is érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)