Hirdetés

Humble Bundle - Audiosurf, BIT.TRIP Runner és más ritmusjátékok

|

Audiosurf, BIT.TRIP RUNNER, és rengeteg más PC-s ritmusjáték vár titeket a Humble Weekly Sale új ajánlatában.

Hirdetés

Amikor ritmusjátékokról van szó, akkor nyilván felcsillan az ember szeme, hogy hátha a Guitar Herókat (azt a keveset, ami PC-re is megjelent) belekeverték a válogatásba, de mivel azok nem is indie játékok, meg egyébként is az Activision kezében vannak a jogok, csak valami különös csoda folytán kerülhettek volna a Humble Weekly Sale Rhythm Games csomagba.

No de sebaj, itt van hat másik játék, amivel fejleszthetitek ritmusérzéketek. Az alapcsomag tartalmazza az első hármat, azaz a Symphonyt, a Sequence-t és a BIT.TRIP RUNNER-t, legalább hat dollár kipegetése esetén pedig ezek mellé satlakozik az Audiosurf, a Beat Hazard Ultra és a Retro/Grade is. Ahogy az lenni szokott, betétdalokat is magatokkal vihettek, de a felsoroltak közül csak négy játék zenéit kaphatjátok meg. De ez mindegy, így is megéri, vegyétek és szeressétek nagyon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)