Hirdetés

Humble Bundle - Codemasters címek a heti leárazásban

|

Akit a hangoskönyvek nem csábítottak vásárlásra, most jól figyeljen: olyan címeket kaphatunk meg hihetetlenül olcsón, mint az Overlord I és II, a DiRT 3 és az Operation Flashpoint: Red River.

Hirdetés

A Humble Bundle a múlt héten egy új irányba nyitott, hangoskönyveket kínál a két hétig tartó leárazásban, és az előző Weekly Sale sem volt a legerősebb.

A következő kevesebb mint hét napban viszont a Codemasters játékaié a főszerep. A játékok csak Windowson futnak, viszont egytől egyig Steamesek. Az alapcsomag, ami már akár egy dollárért beszerezhető, az Overlordot és a Raising Hell DLC-t, az Operation Flashpoint: Red Rivert és a Dragon Risinget, valamint a Rise of the Argonautst tartalmazza, de hat dollárért már a DiRT Showdownt, a DiRT 3-at és az Overlord II-t is meg lehet vásárolni. Bármely összeg befizetésével továbbá a Rise of the Argonauts zenei CD-jét is megkapjuk. A játékok egyébként csak együtt válthatóak be, nem lehet őket elosztogatni.

Na, hogy tetszik? Szerintetek értékben közelíti az Origin Bundle-t? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)