Hirdetés

Humble Bundle - a Deep Silver játékai következnek

|

Ismét jelentkezik a Humble Bundle, ezúttal a Deep Silver játékait szerezhetjük be bagóért. Megint nem marad pénz fagyira.

Hirdetés

A Humble Double Fine Bundle példáját követve a Deep Silver is úgy döntött, hogy egy csomagba gyűjti néhány játékát, majd annyit kér értük, amennyit a vásárlók szeretnének fizetni.

A Humble Deep Silver Bundle bármekkora összeg kifizetése esetén a következő alkotásokat tartalmazza: Saints Row 2, Saints Row: The Third, Risen 2: Dark Waters és Sacred 2: Gold Edition (az utóbbi három mellé a hivatalos zenei album is jár). Akár már egy csoki áráért megkaphatjuk mind a négy játék Steames kópiáját, viszont ha az átlag vételár feletti összeget fizetjük ki (jelenleg 4.89 dollár), akkor megkapjuk mellé a Dead Island: Game of the Year Edition kiadását és a Saints Row: The Third – The Full Package nevű változatát, minden DLC-t beleértve. Abban az esetben, ha 25 dollárt fizetünk a Deep Silver összeállításáért, a jutalmunk egy Dead Island: Riptide lesz, a hozzá tartozó soundtrack albummal.

A módszer a szokásos: csak rajtunk áll, hogy mennyi pénzt szánunk a fenti csomagra, továbbá azt is beállíthatjuk egy csúszkán, hogy a vásárlásra szánt pénzünkből mennyit kapjon a Deep Silver, két alapítvány jótékonysági alapja (Child’s Play Charity, American Red Cross) és a Humble Bundle Inc. A legtöbbet eddig egy @LinuxGamers nevű felhasználó költötte, neki 613 dollárt értek a Deep Silver játékai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)