Hirdetés

Humble Bundle - Double Fine címek a heti leárazásban

|

A héten olyan címeket vehetünk meg fillérekért, mint a Psychonauts, a Brütal Legend vagy az Early Accessben elérhető Spacebase DF-9.

Hirdetés

Aki eddig nem vette meg az egyébként nehezen visszautasítható Codemasters Bundle-t, annak ez a hajó már elúszott.

A következő kevesebb mint hét napban a Double Fine játékai lesznek a Weekly Sale terítékén. A játékok mindhárom PC-s platformon, azaz Windowson, Mac-en és Linuxon is futnak, és egytől egyik Steamesek. Az egy dollárért megszerezhető alapcsomagban a Psychonauts, a Costume Quest és a Stacking szerepel, de 6 dollár felett a Brütal Legend, legalább 16,74 dollárért pedig a Spacebase DF-9 is hozzá lesz csapva a vásárlásunkhoz, ami egyébként önmagában jelenleg 18,39 euróba kerül. Az összegtől függetlenül megkapjuk továbbá az első 3 játék zenei CD-jét, 6 dollárért pedig már a Brütal Legend hanganyaga is csatlakozik a sorhoz.

Kinek hogy tetszik az eheti ajánlat? Megéri a pénzét?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)