Hirdetés

Humble Bundle - megint kiváló indie címeket kapunk

|

Elérhetővé vált a 11. hagyományos Humble Bundle, melyben olyan zseniális alkotásokat találunk, mint a Guacamelee! Gold Edition, a Monaco: What's Yours is Mine és a Dust: An Elysian Tail.

Hirdetés

Ismét eltelt két hét, a Sid Meier Bundle után itt az újabb Humble csomag. A Humble Indie Bundle 11 nevet viselő pakk legalább 1 dollárért a Guacamelee! Gold Editiont, a Dust: An Elysian Tailt, a Giana Sisters: Twisted Dreamst és a The Swappert kínálja.

Ha azonban az átlag felett kell fizetünk (ami jelenleg 4,32 dollár), az Antichamber és a Monaco: What’s Yours is Mine is a miénk lehet, nem beszélve azokról a játékokóról, amiket egy hét múlva csapnak hozzá a csomaghoz. Természetesen, ahogy már megszokhattuk, a játékok hanganyaga szintén az ajánlat része: 1 dollárért az első négy, míg az átlag feletti vásárlás esetén az összes többi, sőt a később megjelenő játékok zenei anyagát kapjuk meg. A csomag tételei egyébként összesen 133 dollárba kerülnének, úgyhogy ismét nem hülyeség meggondolni a beszerzését.

Kinek hogy tetszik? Melyik számotokra a legcsábítóbb?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)