Hirdetés

Humble Weekly - egy csomag csak szimulátorokból

|

A Humble Bundle eheti csomagjában a szimulátorok kapták a főszerepet. Goat Simulator 2014 még nincs, de így is rengeteg mást beszerezhettek nagyon-nagyon olcsón.

Hirdetés

Pár napig még megvásárolhatjátok a zseniális indie címeket tartalmazó Humble Bundle 11-et, de a Humble Weekly Sale előző heti ajánlata helyett már egy másik csomag vár titeket.

Most legalább négy, jobb esetben hét, legjobb esetben pedig nyolc kiváló szimulátort kaphattok meg már akár 10 dollárért. Aki hat dollár alatt fizet, megkapja a Bridge Projectet, a Trainz Simulator 12-t (Androidra is!), az Euro Truck Simulatort és a Wildlife Park 3-at (ez utóbbi még nem Steames, jelenleg a Greenlighton vesztegel), hat dollárért pedig ezek mellé jár még az Agricultural Simulator 2013, az Agriultural Simulator: Historical Farming és a Pool Nation, illetve az utóbbi betétdalait tartalmazó lemez is. A harmadik tier a 10 dolláros, ebben az esetben a felsorolt játékok mellé csapódik még az egyébként önmagában 19,99 dollárba kerülő Professional Farmer 2014 is. A stílus kedvelőinek kötelező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)