Hirdetés

Újra ingyenes játékot ad a Humble Bundle, semmiképp ne hagyd ki!

|

Nem is egy, rögtön három címet kapunk egy csomagban.

Hirdetés

Az Epic Games Store mellett a Humble is épp ma tette közzé ajánlatát, viszont ezzel rövidebb ideig élhetünk.

Hirdetés

Január 26-án este 7-ig bárki, aki feliratkozik a Humble Bundle hírlevelére, ingyen töltheti le a Deponia: The Complete Journey-t. A csomag három, gyönyörűen megrajzolt, hangulatos kalandjátékot tartalmaz (a Deponia Doomsdayt nem), valamint olyan extrákat, mint a 4 órányi fejlesztői kommentár, egy térkép, valamint ilyen-olyan segítségek. Nagyjából 40 óra kell a végigjátszásához. 

Ha szeretnétek beszerezni, látogassatok el erre az oldalra, jelentkezzetek be vagy regisztráljatok (gyors és ingyenes), majd nyomjatok a Get the Game gombra, illetve a Get it Now-ra. Ha a Humble Bundle is megbizonyosodott arról, hogy nem vagytok robotok, már kapjátok is a kódhoz vezető linket e-mailben, vagy a Preview Your E-mail gombra kattintva rögtön továbbhaladhattok. A kódot Steamen tudjátok beváltani, legkésőbb január 31-ig. A játék Windowson, Mac-en és Linuxon is játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)