Hirdetés

The Humble Bundle - Machinarium, Windosill és Botanicula fillérekért

|

Az aktuális Humble Bundle ismét remek címeket tartalmaz, melyeket fillérekért megkaphattok.

Hirdetés

Az eheti „fizess, amennyit akarsz” csomagba kevésbé mainstream, de mindenképpen figyelemreméltó alkotások kerültek. Az alapkiszerelés a Machinarium, Windosill, Samorost 2 és Lume játékokat kínálja, míg némi pluszért a Botanicula and Shelter is a tiétek lehet.

Ezekhez jön hozzá még 5 soundtrack is, és a játékok Mac, Linux, és Android változatai (már amelyiknek van). Ráadásul a Samorost 2 kivételével mindegyiket a Steamen is lehet aktiváltatni, hogy gyarapodjon a listánk. Nem mintha erre még szükség lenne az ünnepi akciótenger után.

Mindenkinek ajánlanánk a csomag beszerzését, már csak a Machinarium miatt is, ami kedves kis robotjával az egyik kedvencünk volt. A csomagot a The Humble Bundle oldalán tudjátok beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)