Hirdetés

Humble Bundle Mojam - a hétvégi game jam 450000 dollárt hozott

|

Notch és társai a hétvégét a kamerák előtt töltötték - 60 óra alatt jótékonysági célokra játékot fejlesztettek.

Hirdetés

A Mojang játéka a Catacomb Snatch címet viseli és egy RTS shoot'em-UP egyiptomi cyberpunk témával. A másik két stúdió játéka a Fists of Resistance (Oxeye game Studio) és a The Broadside Express (Wolfire Games).

60 óra alatt összehozott játéktól csodát ne várjunk, de el lehet lenni a Catacomb Snatch című Mojang játékkal egész jól - a the Broadside Express nekem annyira nem jött be. Aki nem látta a játékokat legfőképp a 8 bites korszak akciójátékaira gondoljon:

Catacomb Snatch:

The Broadside Express:

A Catacomb Snatchnek a forráskódját is elérhetővé tették. Sajnos a Fists of Resistance vagy nem készült el, vagy még nem mutattak belőle semmit...

Ettől függetlenül a jótékonysági akció igen sikeres volt, 81575 adományozó (köztük én is) 458247 dollárt és 95 centet dobott össze (ez 99950000, azaz 99,95 millió forint).

A fél millió nem jött össze, így Notch nem fogja levágni a szakállát. Affene...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)