Hirdetés

Humble Bundle - mostantól naponta új akciók, Deep Silver Bundle-lel indulunk

|

Ezek megőrültek. Kapaszkodjatok a pénztárcátokba, mert mostantól a Humble Bundle naponta zúdítja ránk az olcsó PC játékokat. A mostani csomagban a Dead Island és a Saints Row sorozat mellett Metro-t és Risent is kapunk.

Hirdetés

A Humble Bundle eddig hetente jelentkezett új visszautasíthatatlan ajánlatokkal, amik gyakran AAA kategóriás játékokat is tartalmaztak, most viszont mindezt naponta teszi majd meg. Irgalom. 

Ma reggeltől két héten keresztül minden egyes pénztárcaszaggató nap egy új Bundle-t szabadítanak ránk. Ez a Humble Daily Bundle.

 

Az első ilyen csomag a Humble Deep Silver Bundle a cikk írásának időpontjában még tíz órán keresztül elérhető lesz. Ez egy visszatérő ajánlat, korábban már volt lehetőségünk megvenni 2013 júniusában, de ha lemaradtatok róla, akkor itt a tökéletes alkalom a pótlásra.

Az alapcsomagban a Saints Row: The Third, a Saints Row 2, aRisen 2: Dark Waters és Sacred 2: Gold Edition van benne, de az alapár fölött már hozzácsapják a a Dead Island: Game of the Year Editiont, a Saints Row: The Third – The Full DLC Package-et, a Metro 2033-at, a Risent és a Sacred Citadelt is. Kilenc dollár fölött pedig jön velük a Dead Island: Riptide Complete Edition is.

Szokásos módon be tudjátok állítani, hogy milyen arányban szeretnétek a fejlesztőnek, a Humble Bundle-nek és az aktuális adománygyűjtő szervezetnek adni az ilyen alkalmakra összekuporgatott pénzeteket. Ez egy izgalmas két hét lesz, az biztos, ugyanis közben még pörög a gog.com Spring Insomnia Sale is

Kitartást és jó játékot kívánunk, pajtások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)