Hirdetés

Humble Bundle - Broken Sword 2 és Kingdom Rush az új csomagban

|

Újabb Humble csomag érkezett és olyan címeket hozott magával, mint a Broken Sword 2 vagy a Kingdom Rush. Aprópénzért rengeteg órányi játék, ráadásul egy jó ügyért.

Hirdetés

A jótékonysági csomag legújabb tagja, a Humble Bundle: PC and Android 9 ismét négy, vagy hat játékkal szolgál a számunkra PC, Mac, Linux és Android platformokon. Nincs konkrét összeghatár, itt annyit adakozol, amennyit csak szeretnél.

A vásárlók közül mindenki hozzájut a Broken Sword 2: The Smoking Mirror, a Bridge Constructor, a Type: Rider és a Ravensword: Shadowland játékokhoz, míg azok, akik az átlagár felett veszik meg a csomagot még a Kingdom Rush és a Knights of Pen and Paper +1 Edition címekkel is gazdagabbak lesznek.

Vásárlásunkkal a Child’s Play Charity és az Electronic Frontier Foundation szervezeteket támogatjuk. A Humble Bundle: PC and Android 9 április 16-ig tart majd, az első csomagot még 2010-ben indították útjára, azóta több mint 35 millió dollárt sikerült összegyűjteniük a rászorulók részére.

Mit szóltok az új csomaghoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)