Hirdetés

Humble Bundle - újabb játékcsomag szinte ingyen

|

Újabb pofás csomaggal tért vissza a Humble Bundle bolhapiac, gyakorlatilag fillérekért bővülhet ismét gyűjteményünk.

Hirdetés

Az aktuális Humble Bundle csomagnak hála 1 és 5,99 dollár közötti fizetés esetén a Paranautical Activity Early Access, a Dungeons of Dredmor Complete és a Hack, Slash, Loot játékok ütik a markodat. 6 dollár felett azonban ez a csomag kiegészül a The Binding of Issac + Wrath of the Lamb DLC, a Teleglithc: Die More Edition Guns and Tunes és a Sword of the Start: The Pit – Gold Edition csomaggal.

Ha nem a Microsoft operációs rendszerét használod akkor sem kell elkeseredni. A hat játékból 5 játszható Mac-en és Linuxon is. Ha mindez nem volna elég, az első csomaghoz 3, míg a nagy csomaghoz 5 letölthető zeneszámot is kapunk a játékzenékből, sőt vásárlásunkkal a Child’s Play Charity és az Electronic Frontier Foundation jótékonysági szervezeteket is támogatjuk, tehát valami jót is tettünk már a héten gamerként.

Ki vette és ki fogja megvenni ezt a csomagot?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)