Hirdetés

Humble Bundle - szeretnél RPG-t fejleszteni?

|

Az eheti csomag rengeteg eszközt ad a kezetekbe, melyekkel kiváló szerepjátékokat készíthettek. Fizetni ismét csak annyit kell, amennyit akarsz.

Hirdetés

Ahogy már megszokhattátok itt az új heti Humble Bundle, ami kivételesen az ömlesztett jóság helyett felhasználói programokat tartalmaz. Persze itt-ott akad a csomagban egy-egy jó szerepjáték, de a hangsúly a fejlesztőcsomagokon van.

Az aktuális bundle az RPG Makeret, és annak több kiegészítését, verzióját is tartalmazza. Ha kifizetitek a 12 dolláros árat, rengeteg segédanyagot kaptok, melyekkel már tényleg semmi nem áll kreativitásotok útjába. Persze egy Dragon Age: Inquisition így sem fog összejönni RPG Makerből, de jól megírt történetet nem lesz nehéz elmesélnetek játékos formában (valaki csinálhatna egy GameStar játékot igazán).

Ha felkeltette érdeklődéseteket az RPG Maker csomag, csak lépjetek át a Humble Bundle oldalára, és szerezzétek be, amire szükségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)