Hirdetés

Humble Bundle - akcióval ünneplik az Awesome Games Done Quick 2015-öt

|

Folyamatosan pörög az Awesome Games Done Quick 2015 és a Humble Bundle egy igazán durva akcióval ünnepli meg az eseményt.

Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick 2015 tegnap délután startolt és a világ legjobb speedrunnerjei egészen január 11-ig szórakoztatják majd a közönséget.

Az esemény persze nem csak arról szól, hogy pár játékos emberfeletti gyorsasággal pörgeti ki a kedvenc játékainkat, a szervezők idén is mellécsaptak egy adománygyűjtést is, amelyre mostanra majdnem 100 ezer dollárt kalapozott össze a nézőközönség.

Az Awesome Games Done Quick 2015 tiszteletére a Humble Bundle is akcióba lendült és legújabb csomagjukkal ünneplik a rendezvényt, amiben ezúttal nemcsak játékok vannak. A Duke Nukem 3D: Megaton Edition, a Shadow Warrior Classic Redux, az Oddworld: Abe’s Oddysee és a Volgarr the Viking annyiba kerül, amennyit szánsz rá, hat dollár felett pedig megkapod még a Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cutot, hozzáférést a Speedrunners két DLC-jéhez, illetve egy 30 napos Twitch Turbo előfizetést is (a regisztrációhoz szükség van egy bankkártyára is). Ha tíz dollár felett fizetsz a tied az Escape Goat 2, illetve egy 90 napos Xplit Premium előfizetés, amivel kedvedre streamelhetsz.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)