Hirdetés

Humble Co-op Bundle - hét játék, ami hibátlan móka a pajtásokkal

|

Egy újabb Humble Bundle akció indult, amiben csak olyan játékok vannak, amik tökéletes alapanyagok egy jó hétvégi kooperatív mókázáshoz.

Hirdetés

A Humble Bundle-t nagyon szeretjük, mert olcsó, PC-s és általában minden csomagba belerejtenek egy-két gyöngyszemet, amit érdemes kipróbálni.

A mostani akció a Humble Co-op Bundle nevet viseli és ahogy kitalálhattátok már, csak kooperatív módban játszható címek vannak benne. Rögtön hét. Az első három játék, az Awesomenauts, a Sanctum 2 és a Wanderlust: Rebirth bármennyiért a tied lehet, de ha 6 dollár felett pengetsz, akkor megkapod a Rocketbirds: Hardboiled Chickent, az Orcs Must Die! 2 Complete Packet és az Aces Wild: Manic Brawling Actiont is.

Tíz dollár felett még a Risk of Rain is hozzáadódik a csomaghoz. De most jön a csavar. Mivel kooperatív játékokról van szó, ezért a Humble Bundle úgy döntött, hogy több csomag vásárlása esetén még lejjebb viszi a játékok árát. Tehát, ha mindegyik játékból kettőt szeretnétek, akkor 17 dollárt kell fizetnetek, ha pedig négyet, akkor 30-at. Természetesen most is pörög az adománygyűjtés a Child's Play Charity és az American Red Cross számára.

Nektek melyik a kedvenc kooperatív játékotok?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)